Després de la victòria davant del Fuenlabrada amb un gol solitari de Cristhian Stuani (1-0), el tècnic Pep Lluís Martí ha fet la següent valoració:

- "Un altre partit que resol la plantilla, no només Stuani. Els que estaven fora també han ajudat. En Cristhian és la part del gol però l'agressivitat i intensitat és per part de tots. Aquest és el camí i hem de continuar en aquesta línia".

- "Mai valoro la decisió dels àrbitres, però al final és el VAR qui ho revisa. No he vist la repetició. Era un partit difícil i quan entreno moltes vegades m'equivoco. Entenc perfectament la situació perquè els àrbitres poden equivocar-se. Amb 42 jornades, cada equip es posa al seu lloc".

- "Hem fet un partidàs, ens hem adaptat. Hem estat atents en tot moment, controlant el partit. Estic content perquè l'equip s'ha adaptat a cada circumstància del partit".

- "Aquesta victòria ens dona un impuls més. Pel camp, per superar un rival directe i pel goalaverage. Hem fet un cop de puny sobre la taula i estic molt content per l'actitud".

- "Ignasi Miquel s'ha torçat el turmell. Encara no sabem l'abast de la lesió perquè s'ha de mirar".