Christian Rivera va fitxar pel Girona divendres, durant les últimes hores del mercat d'hivern, i va veure l'equip en directe diumenge a Fuenlabrada. Ja s'ha entrenat amb els seus nous companys i ahir va ser presentat a Montilivi. És el pivot defensiu que Quique Cárcel no va trobar al mercat d'estiu i que, finalment, va poder firmar el darrer dia de gener. Arriba fins a final de curs cedit pel Las Palmas, un cop cancel·lat el seu préstec al Leganés, de Primera Divisió.

Rivera va explicar que «l'acollida del vestidor ha sigut estupenda» i va mostrar-se convençut que si l'equip manté la imatge que va oferir a Fuenlabrada, poden donar moltes alegries als aficionats. «Vaig veure l'equip perfecte, aquest és el camí a seguir». El nou futbolista del Girona, de 22 anys, va admetre que està «ansiós» pel debut, i si pot ser, ja voldria que fos dissabte contra l'Osca, l'equip on va militar el curs passat.

«Em prenc aquesta etapa com una experiència més, m'agradaria trobar aquí estabilitat i l'objectiu de l'ascens», va destacar. Rivera estava al cas que el perfil de jugador que representa havia generat molt debat els últims mesos a Montilivi. «M'han explicat que buscaven un jugador com jo», va dir, i va afegir que «vinc a ajudar en tot el que pugui». Sobre la competència que trobarà a Girona, amb un mig del camp on hi ha futbolistes com Àlex Granell, Gerard Gumbau, Diamanka o Jozabed, va assenyalar que «aquesta és la millor plantilla de Segona».

Christian Rivera també va parlar de les opcions d'ascens. L'Almeria, segon, té vuit punts més en la darrera posició que atorga el bitllet directe. A pesar d'això, el nou futbolista del Girona confia a fer realitat l'objectiu. «La Segona és una categoria molt llarga. Els equips en ascens directe que no fa pas tant es veien molt lluny, ara ja no hi estan tant. Si fem el que hem de fer ascendirem directe, i si no podem, ho farem via play-off, va considerar.

El president Delfí Geli, per la seva banda, va dir que «el futbolista estarà aquí cedit fins a final de temporada i tant de bo que amb ell poguem assolir els objectius que ens il·lusionen». Quique Cárcel, el director esportiu, va afegir que «estem contents d'haver dut aquest jugador, ja ho vam intentar a l'estiu. El coneixem bé, té les característiques que buscàvem, amb un gran físic, i també bona tècnica. Amb 22 anys ja ha tingut experiència a l'elit». A més va acabar dient que «ens pot aportar molt, és diferent del que tenim, perquè pot jugar d'interior o sol per davant de la defensa».

Un juvenil renovat

Arnau Martínez, jugador del Juvenil A, va renovar ahir amb el Girona. El contracte del central s'amplia en tres temporades més, segons va informar el club.

L'osca, molt motivat

Ahir a Osca va comparèixer Eugeni per valorar el partit de dissabte contra el Girona. Després de fer «un mal partit» a Ponferrada dissabte (3-1), «la millor manera d'aixecar-nos és davant d'un rival directe i en un gran camp». Segons Eugeni, el d'aquesta setmana «és un partit molt important per demostrar que podem aspirar a tot».