07 de febrer de 2020
07.02.2020

Martí: «És un partit perquè sigui la millor entrada de la temporada»

El tècnic ha fet una crida a l'afició per omplir demà Montilivi en "l'important" partit contra l'Osca (16:00)

07.02.2020 | 13:24

Transcendència

"No em plantejo que el partit de demà sigui transcendental. El més important és el de demà i no tinc res més al cap que guanyar. És un partit en què necessitem que la nostra afició estigui més que mai amb nosaltres. Si podem tenir la millor entrada de la temporada que sigui demà. Així enganxarem a la nostra gent. Aquesta comunió ens ajudarà"

Partit clau

Tots són partits decisius. Aquest a més a més pel tema de l'average i perquè se suma i el rival no ho fa. Si guanyem serem capaços de retallar punts".

Stuani

Des que vaig arribar a l'octubre i hi vaig parlar ha dit molt clar que això és el seu projecte. No ens ha pogut mostrar més implicació".

Christian Rivera

Té la possibilitat de jugar. La idea és de continuar amb la idea que estem oferint. Estem molt contents amb la seva incorporació. Ha de tenir un període d'adaptació al grup i de ritme de partits.

Ratxa?

Necessitem guanyar l'Osca per aspirar a guanyar després a Riazor. Cal aprofitar la bona dinàmica i bones sensacions perquè deixant la porteria a zero és la manera més fàcil de guanyar partits".

Lesionats?

Soriano encara està en procés de recuperació. L'Ignasi ja veurem com evoluciona del turmell la setmana que ve.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook