Un estratosfèric gol de vaselina de Dembo quan el partit ja agonitzava (min. 93) va donar els 3 punts al Palamós i trencava així una ratxa de 3 partits sense guanyar. L'ex-Olot que va entrar a les acaballes del matx fa amb la seva diana que els de Mármol continuïn ben vius en la lluita pel segon lloc. Muela, amb un doblet, va avançar per dos cops els locals, però sempre trobaven la rèplica del Júpiter amb un doblet també de Javi Ruiz. El degà va ser durant moltes fases superior als barcelonins, però, en no concretar les ocasions va fer que això donés vida al Júpiter. Dani Muela va certificar amb 2 gols la superioritat local en el primer temps (2-1), però, a la represa, les forces es van igualar i amb el 2 a 2 els gris-grana van posar la por a la parròquia local. Però, en l'última acció del matx, Dembo des del costat esquerre i gairebé des de la divisòria va deixar bocabadat tothom amb una vaselina que va significar el 3 a 2. Dissabte vinent, Lloret-Palamós.

El Girona B va fer els deures per mantenir l'avantatge de 17 punts com a líder destacat del seu grup i a més va completar una volta sencera sense encaixar gol. Els de Vizuete estan sent un exemple de solidesa defensiva perquè encara no han rebut cap gol de jugada. Només n'han encaixat dos en tota la temporada i els dos han estat de penal. Precisament ahir el Girona B va tornar a exhibir un control absolut del partit i un nivell de joc molt alt amb la pilota. Dues dianes de Baffoe i Priego a la primera meitat van deixar el partit encarrilat, però l'equip no va afluixar a la segona i Martínez va sentenciar amb el 3-0 definitiu, que va acabar donant els tres punts als gironins.

Tercer empat seguit i tercera jornada on el desenllaç del partit es resol en els instants finals i contrari als interessos de l'Escala. Sis punts deixats de guanyar que poden ser importants al final de temporada. Nasi va tenir el triomf a les seves botes: penal al temps afegit. Però el seu xut va anar per sobre el travesser. Només el que el xuten el poden fallar i no se li pot imputar l'empat d'ahir, ja que l'Escala va deixar perdre un avantatge de 2 gols en 3 minuts. Anouar, en dos córners, va neutralitzar el doblet de Haiba. La propera setmana, visita el camp del Sabadell Nord.