El Girona va encadenar ahir la millor ratxa de victòries des que va començar la temporada. El conjunt entrenat per Àlex Marsal va sumar el seu tercer triomf consecutiu, i no davant qualsevol, sinó que ho va fer contra l'Espanyol, que arribava al partit d'ahir només havent encaixat dues derrotes durant el curs i en plena lluita pel títol de Lliga. De fet, amb aquesta derrota, la primera després de cinc victòries seguides, els pericos es distancien a sis punts del líder, el Barça, i a quatre del segon, el Saragossa.

Així, el triomf aconseguit ahir pels gironins és de molt prestigi, i es va començar a coure ben aviat amb el gol de Turmo quan s'havien jugat 9 minuts de partit. Tot i així, abans d'arribar al descans, el visitant Sanchis empatava el partit i ho deixava tot obert de cara als següents 45 minuts.

Si Turmo havia marcat als 9 minuts de partit, Manel Martínez ho va fer als 9 minuts de la represa, i va tornar a avançar els gironins. Els visitants es van trobar amb el nerviosisme de veure's per darrere el marcador, i això ho va aprofitar l'equip de Marsal per controlar més el joc i fer una bona defensa. Quan faltaven 12 minuts per al final, Victor posava el 3-1 definitu i el Girona veia més a prop encara la victòria, però no es podia fiar de l'equip més golejador del campionat. Els blanc-i-blaus van intentar de totes les maneres treure alguna cosa positiva de la seva visita a Vilabrareix, però només van poder trobar recompensa maquillant el resultat. Baquero, en l'últim minut, posava el 3-2 definitiu i els tres punts es quedaven a casa, en una victòria de molt mèrit del Girona juvenil.