El Manchester City ha estat sancionat per la UEFA amb un duríssim càstig: dos anys d'exclusió de les pròximes competicions europees (la Lliga de Campions i la Lliga Europa) i una multa de 30 milions d'euros, per infraccions a la regulació del Joc Net Financer, segons va informar l'organisme que regeix el futbol continental, encara que s'hi hagi classificat.

Des de fa un any, el març de 2019, la UEFA investiga el conjunt dirigit per Pep Guardiola. El City va respondre ràpidament amb un comunicat on determina que està «decebut encara que no sorprès per l'anunci de la Cambra d'Adjudicació de la UEFA».

«Es tracta d'un cas iniciat per la UEFA, processat per la UEFA i jutjat per la UEFA. Amb aquest procés discriminatori ara finalitzat, el club tractarà d'aconseguir un judici imparcial amb la màxima celeritat possible i, per tant, en primera instància iniciarà diligències davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu com més aviat millor», afirma el club anglès, segon màxim accionista del Girona FC amb un 47% de les participacions.