Pedro Alcalá va veure ahir contra el Ponferradina la seva cinquena targeta groga de la temporada. El central murcià, per tant, serà sancionat amb un partit de suspensió i no podrà jugar diumenge que ve al migdia (12.00) al camp del Mirandés. Per aquest partit, Pep Lluís Martí recuperarà Cristhian Stuani, baixa ahir per sanció, però manté Pablo Maffeo i Samu Sáiz al límit de la suspensió amb quatre targetes grogues.

En motiu del dia internacional contra LGTBI-fòbia dimecres passat, Àlex Granell va lluir el braçalet de capità amb els colors de l'arc de Sant Martí i la kisscam va ser inclusiva. A banda de la ja habitual «dancecam», en què una càmera convida els aficionats que enfoca al marcador electrònic a ballar al ritme de la música, ahir va estrenar-se també la kisscam. La càmera va enfocar diverses parelles de l'estadi de totes les edats que es van haver de un petó mentre apareixien al marcador.

Un problema tècnic a l'avió que havia de dur el Ponferradina de l'aeroport de Santiago de Compostel·la al del Prat va convertir el viatge a Girona en una odissea per als del Bierzo. L'equip va aterrar a Barcelona passada la una de la matinada, més de cinc hores després de l'hora prevista, i va arribar a l'hotel de concentració de Girona a les tres. El Ponferradina ja va tenir problemes per arribar a Girona la temporada 2014-15 des de l'aeroport d'Astúries.