La botiga Movistar de Girona, situada a la gran via Jaume I, va presentar ahir un espai gratuït anomenat Àrea Movistar LaLiga, que estarà obert a tothom fins al proper dimarts 10 de març. Un espai amb quatre activitats diferenciades que intenta acostar als aficionats del futbol elements con la teconologia, la innovació i també l'entreteniment. Se'n va celebrar ahir a la tarda la seva inauguració, que va comptar amb la presència de dos integrants de la primera plantilla del Girona: Pape Diamanka i Àlex Gallar. Durant una hora, tots dos futbolistes van deixar-se veure per la botiga, on van signar autògrafs i van fotografiar-se amb els aficionats que s'hi van acostar, sobretot mainada.

Durant els primers minuts de la trobada, Diamanka i Gallar van tastar de primera mà les diferents activitats interactives que hi ha instal·lades a l'Àrea Movistar LaLiga. Van guanyar una motxilla i també un aplaudidor en una de les experiències; també van crear el seu cromo personalitzat, amb fotografies que els va arrencar un somriure a tots dos. A més, Gallar va provar un joc de realitat virtual, en què va oferir les seves virtuts com a porter. A la botiga també hi ha exposada una samarreta blanc-i-vermella i no hi falta el trofeu i la pilota oficial de la competició.

L'Àrea Movistar LaLiga, a més, compta amb múltiples experiències i activitats interactives: narrar un gol en un plató de Movistar+, treure un cromo personalitzat dels diferents clubs de la LaLiga, exposició de totes les equipacions, celebració d'un gol en un entorn virtual amb una càmera 360º, jocs immersius en primera persona o eSports, entre altres. A Girona aquesta proposta es podrà visitar a la botiga Movistar fins el proper 10 de març.