Un dia més a l'oficina. El líder va tornar a deixar la porteria a zero i va sumar un nou triomf gràcies a un gol de Noah a l'inici de la represa. El partit va ser igualat i els homes d'Àxel Vizuete van haver de treballar de valent per derrotar el segon classificat, amb qui ja té una renda de 20 punts.

Després de quatre empats consecutius en què a l'Escala se li va escapar la victòria en l'últim sospir, davant del Mollet, per fi la sort va somriure a l'equip empordanès. Jam, en una contra, va superar la sortida de Flores per donar els tres punts a l'Escala, en un partit molt igualat i amb bones ocasions per als dos conjunts. Jam, en l'últim sospir, va ser providencial.

Tres gols a pilota aturada serveixen al Palamós per seguir viu en la lluita per la promoció d'ascens, que ara és a un sol punt. Els de Mármol van dominar a la primera meitat, però sense disposar de gaires ocasions. Un gol de Toni Rossell a la sortida d'un córner va desequilibrar el marcador. En el segon temps, el Palamós va seguir dominant i fruit d'això va arribar el gol del capità, David Cano, també de cap. Als minuts finals, Toni Rossell va fallar un penal, però Vergara, atent, va transformar el refús.