Brandon Thomas i Ignasi Miquel han sigut els protagonistes, aquesta tarda, d'un acte de signatura d'autògrafs a la botiga del Girona FC a Montilivi. Abans d'atendre els aficionats, el davanter cedit per l'Osasuna ha valorat el proper partit contra l'Albacete i ha explicat la sensació que es van endur diumenge del camp del Mirandés, quan els locals van igualar, de penal, el 0-1 que havia aconseguit també Stuani des dels 11 metres. "Veient les condicions, amb el vent i el camp com estava, puntuar fora de casa no és dolent, tot i que és veritat que havent fet el 0-1 tots estaven segur que ens enduriem els tres punts. Al final a Segona el que importa és sumar i puntuar en un camp difícil ho hem de fer ara bo contra l'Albacete", ha dit.

El futbolista del Girona considera que "si fem les coses que hem de fer, estarem a dalt. No miro el que fan els rivals". Així considera que "queden poques jornades i no podem fallar. A casa hem de treure sempre els tres punts i tant de bo ho poguem fer contra l'Albacete". "A Montilivi som fiables, fem bons partits, i hem de seguir amb aquesta dinàmica", ha afegit. Preguntat per si amb la mitja "anglesa" (victòria a casa i empat a fora) n'hi ha prou per pujar directe ha indicat que "no sé quants punts ens caldran, nosaltres el que intentarem és guanyar tots els partits, tant els de casa com els de fora".

Brandon afirma que "ens ho hem cregut més, i hem posat més intensitat, hem mossegat", i això explica la millora dels resultats del Girona en les darreres setmanes. El davanter també ha dit que "estic encantat aquí a Girona, vull dur l'equip el més amunt possible i la veritat és que tothom m'ha rebut molt bé des que vaig arribar".