El Garatge Plana Girona va ser l'únic equip de la província que va guanyar en la jornada intersetmanal d'ahir a l'OK Lliga, en derrotar clarament a la seva pista el Voltregà Stern Motor (3-0). Els locals van decidir el partit en sis minuts de «bogeria» (del 35 al 41) a la segona part, en els quals Palacín, Mangas i Pujol van traslladar al marcador la gran superioritat que estaven mostrant els homes de Ramon Benito.

Per part seva, el Corredor Mató Palafrugell va perdre per la mínima (3-2) a la pista d'un Calafell Tot l'Any que es va mostrar més encertat de cara a porta. Xaus va avançar els locals al minut 13, però els de Jordi Rojas van saber reaccionar per empatar poc abans del descans gràcies a Aldrich. A la represa, Xaus i Pellizzari van tornar a posar per davant el Calafell, mentre que Figa va fer el 3-2 quan només quedava un minut per al final. Finalment, el Lloret Vila Esportiva va caure a la seva pista amb un encertat Caldes Recam Làser (3-0) que va decidir el duel amb gols de Rodríguez, Giménez i Rosa.