Pep Lluís Martí va advertir el personal del perill del rival d'avui, un Albacete renovat d'ençà del relleu a la banqueta de Lucas Alcaraz per Lluís Miquel Ramis. El tècnic del Girona confia allargar la bona dinàmica amb un resultat positiu però no vol sentir a parlar ni de mitjanes angleses, ni de ratxes. Sí que va confirmar que Calavera serà el substitut de Maffeo al lateral dret, que Ramalho està descartat i que Rivera pràcticament també.

L'estat dels lesionats

«Christian Rivera arrossega un cop durant tota la setmana i no s'ha entrenat fins avui (per ahir). Demà (per avui) decidirem. Per la seva banda, Ramalho té uns problemes i no està disponible, com tampoc l'Aday, que està descartat i encara no sabem exactament quan tornarà. És un procés i ja anirem veient com evoluciona».

El relleu de maffeo

«Sens cap mena de dubte serà Jordi Calavera. És un noi que s'entrena al 200% cada dia, imprimeix caràcter i té una il·lusió i passió pel futbol tremenda. Estic convençut que ens oferirà el mateix nivell que en Maffeo».

L'albacete

«Amb el nou entrenador (Lucas Alcaraz) no ha perdut en els últims partits i, a més a més, ha estat capaç de remuntar o capgirar resultats adversos. Sempre han marcat. Potser fan un joc menys vistós però molt més intens. Imprimeixen molta agressivitat, tenen un joc més directe. És l'equip que més centrades a l'àrea fa. Ens exigiran molt, amb molta gent ofensiva. Són molt de segones jugades i creuen en el que fan».

La mitjana anglesa

«El que ens pot donar l'ascens directe és guanyar demà (per avui) i després preparar el següent partit contra el Las Palmas. No pensem a guanyar a fora; només en l'Albacte. L'únic que ens interessa és sumar de tres en tres».

La bona dinàmica

«Sempre esperem allargar la bona ratxa. La competició de Lliga en aquest darrer terç és encara mol més igualada. Hi ha molts empats en els partits i a les últimes jornades hi ha pocs equips que hagin estat capaços de guanyar de més de dos gols. Sempre hi ha resultats molt ajustats. Haurem de donar ritme al partit, guanyar les segones jugades i donar continuïtat al joc. També generar ocasions i finalitzar-les per avançar-nos, controlar el partit i guanyar-lo».

L'empat a miranda

«Hem de pensar a corregir errors puntuals. No en oportunitats perdudes de si haguéssim sumat o no punts que hem de deixar de sumar. Si ho féssim seríem primers sense haver perdut mai. Som on som i juguem un partit molt difícil que hem de guanyar de la manera que sigui».

Àlex Gallar

«Ens dona moltes coses. És un noi que té molta il·lusió i moltes ganes. S'ha carregat de responsabilitat per mirar de demostrar tot el bon futbolista que és i considero que ho farà. El més fàcil perquè pugui fer-ho és que el míster el posi i segur que ho farà. No està bloquejat. Té il·lusió i ganes i m'ho transmet cada dia. Després les coses surten més o menys bé. Perquè pugui demostrar-ho, l'entrenador l'ha de fer jugar».

Zozulya

«Som professionals i ens agrada el futbol. És un jugador més i l'hem de respectar. És la part que inculquem a tothom: respectar i ser respectats. Això és la base de l'educació. A Montilivi es veurà demà».