El Girona ja treballa per preparar fins al mínim detall la possible tornada als entrenaments, un cop aprovada la fase inicial del protocol perquè les sessions de treball de clubs i esportistes professionals es puguin reprendre, després que tant el Consell Superior d'Esports (CSD) com el Ministeri de Sanitat ho hagin acceptat.

Sense activitat grupal des del mes de març i exercitant-se en solitari als seus respectius domicilis, els futbolistes blanc-i-vermell podrien tornar a la feina aquesta mateixa setmana. Tots ells, així com també els membres del cos tècnic que encapçala Pep Lluís Martí i el personal que estigui en contacte amb l'equip, se sotmetran aquest dimecres 6 de maig als tests del coronavirus.

Un cop realitzades totes les proves, s'esperarà a la publicació dels resultats. Això es podria produir aquest proper divendres. Si és així, el mateix dia s'activaran les sessions de treball, però sempre a títol individual.

Abans de tot això, el club aprofita tant avui com demà per preparar les instal·lacions de La Vinya. Tot seguint els protocols que marca LaLliga s'ha dut a terme una revisió exhaustiva del centre d'entrenament i serà demà quan es durà a terme la seva desinfecció. D'aquesta manera, es garanteix la total seguretat pels futbolistes i tècnics quan arribi el moment de tornar a la feina.

Una altra cosa, i per això encara falta resoldre molts interrogants, és saber al cent per cent si la competició es podrà o no acabar. Un tema encara ben calent, amb diferents punts de vista i que està a l'espera dels esdeveniments i de la presa de decisions de les autoritats competents.