Els futbolistes del Girona començaran a entrenar-se en grups de deu jugadors a partir d'aquest mateix dilluns al matí al centre d'entrenament de la Vinya, que a poc a poc va recuperant l'activitat.

El conjunt de la província de Girona, que aquest dilluns entrarà en la fase 1 de la desescalada, va rebre aquest dissabte a la nit la confirmació de la Lliga de Futbol Professional (LFP) per reprendre aquest dilluns els entrenaments en grup; encara que amb un màxim de deu jugadors per franja.

La possibilitat de començar a treballar col·lectivament suposa, com que per a la resta d'equips de futbol professional, un pas més per al quadre de Josep Lluís Martí, que aquest diumenge va donar descans als seus jugadors després de vuit dies seguits d'entrenaments individuals.

Des de dissabte passat, i fins aquest dissabte, els futbolistes lleons, als quals cada matí se'ls pren la temperatura quan arriben al centre d'entrenament de la Vinya, es van exercitar en grups de entre cinc i sis jugadors i dividits en dos camps i mig per mantenir les distàncies entre ells, i, sempre de forma individual.

Els jugadors no van arribar a coincidir en cap moment, i sota la supervisió del cos tècnic i d'un inspector de Laliga, van fer treballs de carrera contínua, de velocitat, de resistència, de coordinació, de conducció i de punteria, i amb i sense pilota .

El conjunt de Montilivi, que, després de gairebé dos mesos sense activitat en els camps de la Vinya, va donar per finalitzada la primera setmana d'entrenaments sense cap lesió ni cap contratemps important, espera al fet que es reprengui el campionat de la categoria de plata per intentar fer realitat el repte de tornar per la ràpida a la màxima categoria del futbol espanyol.