Pape Diamanka, migcampista del Girona, ha valorat avui el present i futur immediat no només del Girona, sinó també d'una competició que té previst tornar-se a posar en marxa el proper mes de juny. El senegalès ha parlat després d'un nou entrenament sota les ordres de Pep Lluís Martí, encara per grups seguints els protocols que ha establert LaLliga.

"És millor treballar en grup perquè el futbol és un esport col·lectiu. Hem passat de fase i poc a poc ens anem sentint una mica millor", ha expressat Diamanka, qui ha dit també que tant ell com als seus companys se'ls ha fet "estrany" el passar-se tant de temps a casa sense poder trepitjar la gespa, cosa que "hem trobat molt a faltar".

Considera que el Girona i també d'altres equips hauran de fer front a diversos "hàndicaps" un cop torni a rodar la pilota i hi hagi punts en joc. "Segur que notarem el fet de jugar sense públic. I també les altes temperatures. Ens estem preparant per adaptar-nos a tot això i mirar de seguir endavant. També serà important l'estat físic de cadascú".

Finalment, ha enviat un missatge als aficionats. "Esperem el suport de la gent des de casa, veient la televisió o enviant-nos missatges. Només així no ens sentirem sols".