Els abonats del Girona fa dies, setmanes i també un parell de mesos que saben que no podran tornar a veure el seu equip en directe a Montilivi. L'aturada de la competició per culpa de la pandèmia de la COVID-19 va fer assumir als seguidors que si la Lliga es reprenia, seria a porta tancada, com així serà. Mentre la Lliga ultima la represa de la Lliga per a mitjan juny, el Girona continua la posada a punt amb entrenaments cada cop més exigents i avui ja s'han fet els primers en grups de 14 jugadors.

Paral·lelament, l'àrea executiva del club ha estat treballant aquestes setmanes per trobar la millor solució per a compensar els abonats que no podran veure uns partits que estaven inclosos a l'abonament. Els 5 partits que resten suposen el 23'8% del total de 21 que entraven al carnet. El club ha fet oficial aquesta tarda les tres alternatives a triar per l'abonat. La primera és destinar els diners a projectes socials de diferents àmbits: sanitaris, educatius... La segona opció és un descompte per la mateixa quantitat aplicable a l'abonament del curs vinent. Cal tenir en compte que per a la temporada entrant, encara no hi ha preus ni tampoc se sap si es podrà accedir als estadis. Per últim, el Girona també ofereix la possibilitat de reintegrar l'import proporcional sobre el preu pagat després de tenir en compte tots els descomptes aplicats.

Pel que fa al descompte per assistència, s'adaptarà per a premiar els abonats que hagin estat al costat de l'equip. La promoció establia que es descomptaria del preu de l'abonament de la temporada 2020/2021, el preu pagat per l'abonament de la temporada actual, sempre que es complissin dues condicions: que l'equip aconseguís l'ascens a Primera Divisió i haver assistit a un mínim de 19 dels 21 partits inclosos en l'abonament. Percentualment, per tant, tots els abonats que hagin assistit a 15 partits o més de Lliga disputats fins ara a Montilivi, es podran acollir al descompte la temporada que ve.