La plantilla del Girona s'ha pogut entrenar avui per primer cop al complet després d'unes setmanes de treball individual i grupal. Ho ha fet, a més, sabent de primera mà que la setmana vinent torna la competició després que LaLliga publiqués el diumenge a la nit els dos primers horaris de les jornades que falten perquè s'acabi el campionat. D'això n'ha parlat el central Pedro Alcalá, qui s'ha mostrat "content" per acostar-se cada cop més a la "normalitat".

"Aquests últims dies han sigut una mica estranys. Estem satisfets d'entrenar de nou tots junts i que tot sigui el més semblant possible al que teníem abans que passés tot", ha dit en declaracions facilitades pel club. Així mateix, ha recordat que tant ell com els seus companys venen de viure "uns mesos durs" amb els entrenaments a casa, primer, i després de manera individualitzada a La Vinya. "Estem amb moltes ganes que es reprengui la temporada".

En aquest sentit, i a banda de destacar "les ganes i la il·lusió" del grup de jugar de nou, ha avisat que "aquestes onze jornades que falten ens les hem de prendre com un petit torneig. Ens toca estar preparats tan física com mentalment. L'equip que millor ho faci serà el que aconsegueixi el seu objectiu".

"Estem desitjant que torni la Lliga i lluitar així per aconseguir el que tots volem", ha dit fent referència a l'ascens. Al mateix temps, ha demanat el "suport" dels aficionats des de casa. "Ho donarem tot", ha finiquitat.