El Girona ha decidit actuar d'emergència davant els mals resultats del primer equip, que tot i mantenir-se en posicions de "play-off" només ha guanyat un dels últims cinc partits i ha fet dos gols en 450 minuts. El club ha destituït Pep Lluís Martí, fitxat a finals d'octubre, i el seu lloc l'ocuparà Francisco Rodríguez, anunciat aquest mateix vespre.

L'andalús, de 42 anys, ha ocupat des de fa mesos una de les posicions capdavanteres a la llista d'entrenadors de la direcció esportiva que encapçala Quique Cárcel, però per un motiu o per un altre, mai s'havia acabat de lligar la seva incorporació. Fins avui, quan el club ha optat per prendre una decisió dràstica com a revulsiu perquè la plantilla desperti i acabi el curs amb opcions reals de ser la temporada vinent a la Primera Divisió.

Francisco ha dirigit equips com l'Almeria (el filial i el seu primer equip), l'UCAM Múrcia, el Lugo i l'Osca. Té més de 80 partits d'experiència a la Primera Divisió i també coneix la categoria de plata. Signa pel que resta de temporada i per la vinent, es pugi o no de categoria. Avui mateix ha dirigit l'entrenament que l'equip ha celebrat a la tarda a les instal·lacions de La Vinya i debutarà aquest divendres contra el Saragossa a l'estadi.

L'adéu de Martí ha significat també canvis al cos tècnic perquè Francisco arriba a Girona acompanyat de Jaime Ramos, qui serà el seu segon, i de Sergio Pardo (preparador físic) i José Manuel Rodríguez Ortega (assistent tècnic i analista)