Els membres de Jovent Gironí van tornar a ser la nota positiva contra l'Almeria després d'aconseguir trencar una jornada més el silenci de l'estadi sense espectadors. La Penya va animar a l'equip des de la part superior del gol sud, a l'exterior de Montilivi, tal i com havien fet en altres partits de la represa.

Descens matemàtic

L'Extremadura jugarà la temporada vinent a Segona B, després de confirmar ahir el seu descens matemàtic. L'empat d'ahir entre l'Albacete i l'Sporting (1-1) impedeix qualsevol tipus de possibilitat per a la salvació. L'equip de l'Almendralejo fa temps que ha assumit la pèrdua de la categoria de plata i finalment s'ha consumat a falta de tres jornades per acabar la Lliga. Fa uns dies ja havia baixat matemàticament el Ràcing.

Brandon i Maffeo

Els lesionats Brandon Thomas i Pablo Maffeo van veure el partit des de Montilivi. De la mateixa manera que els jugadors suplents, Brandon i Maffeo van seure a tribuna distribuïts amb distància social. El davanter balear va ser operat del genoll el passat mes de maig, mentre que el lateral va lesionar-se a Gijón i, amb tota probabilitat, també es perdrà el que resta de temporada, fins i tot els partits que hi pugui haver de promoció d'ascens.