La UD Almeria ha informat avui dimecres de la decisió d'aïllar un jugador de la seva plantilla davant els resultats "no concloents" de Covid-19 en les proves a què van ser sotmesos els components de la seva plantilla dimarts i que a la resta de futbolistes, cos tècnic i personal vinculat han estat negatives.

Per la inexistència de claredat en el diagnòstic, l'entitat ha decidit repetir les proves mèdiques per tercera vegada i s'està a l'espera dels resultats definitius, indica el club andalús.

L'entitat ha exposat en el comunicat que "tenint en compte que l'Almeria es troba en règim de concentració des de diumenge passat ... té la voluntat i el ferm propòsit de viatjar a Girona per jugar els 'play-off' d'ascens, com ha passat recentment en altres competicions, fins i tot de caràcter internacional".

Aquesta concentració que es desenvolupa en un hotel de la capital d'Almeria i els components de la plantilla "s'allotgen en habitacions individuals, no usen zones comunes a l'hotel i en els entrenaments no estan utilitzant vestuaris ni altres dependències tancades de l'Estadi dels Jocs Mediterranis", afegeix l'escrit.

La UD Almeria expressa en el comunicat que "ha comunicat aquestes incidències i com ha procedit a les autoritats sanitàries, a més de Laliga, CSD, RFEF i Patronat Municipal d'Esports".