El Girona FC i l'Atalanta han arribat a un acord per la cessió de Johan Mojica de tal manera que el carriler colombià jugarà aquest any en l'equip de la Sèrie A italiana. L'acord també inclou una opció de compra a final de temporada.

Mojica va arribar a Montilivi el mes de gener de 2017 en qualitat de cedit pel Rayo Vallecano. El primer any de l'equip a la màxima categoria, el de Cali va tornar a repetir cessió. Va ser la temporada 18/19 quan el Girona va executar la seva opció de compra fitxant el futbolista. En aquestes tres temporada i mitja Mojica ha disputat 79 partits oficials defensant la samarreta blanc-i-vermella.

Un cop confirmat que el Girona continuaria una temporada més a Segona A, des del club va tenir molt clar que alguns dels jugadors amb sous elevats no podien continuar a la plantilla. Sense l'ajuda pel descens, mantenir salaris altíssims ofegaria la caixa del Girona a l'hora de quadrar el nou límit salarial. La porta de sortida és oberta i el primer de passar-hi va ser Borja García, per qui l'Osca va pagar uns 2 milions d'euros de traspàs. També han sortit aquest estiu Choco Lozano i Yassine Bounou, pels quals s'han ingressat 2,5 i 4 milions del Cadis i del Sevilla, respectivament.