26 de setembre de 2020
26.09.2020
Diari de Girona

Francisco: «Hi ha jugadors que han de sortir però tothom està compromès»

L'entrenador del Girona assegura que l'equip està mentalitzat per competir avui a Gijón tot i la incertesa d'alguns futbolistes Llança un missatge d'humilitat i seny: «L'equip no està fet per pujar»

26.09.2020 | 00:13
Francisco: «Hi ha jugadors que han de sortir però tothom està compromès»

El Girona enceta avui la nova temporada al camp d'un Sporting que ja marca el ritme de la Lliga i encadena dues victòries seguides. Conscient que «serà un rival molt difícil» i que l'equip «no està fet per pujar», Francisco té clar que els seus homes «estan compromesos» i «competiran». Francisco assegura també que espera l'arribada d'extrems ràpids i verticals que vagin a l'espai a més a més d'altres reforços abans no es tanqui el mercat de dilluns en buit.


incertesa a la plantilla


«Era conscient que podria passar perquè tenim jugadors amb nivell de Primera. De moment, però, tots estan entrenant i amb un compromís enorme fins l'últim dia. Hi ha jugadors que saben que possiblement hagin de sortir, però comptem amb ells per al partit. Amb això competirem i mirarem de fer un bon partit a Gijón».


l'objectiu


«Quan vaig arribar vaig ser sincer i vaig dir que l'objectiu era l'ascens perquè així s'havia marcat al principi i pel pressupost i jugadors. Ara soc realista. Anem a Gijón amb tres vailets del filial, Jose Suárez... No ens hem d'enganyar. No podem marcar l'objectiu a llarg termini, sinó competir i que la gent s'engresqui. No em marcaré cap repte, només el del partit. No vull enganyar ningú i no diré que l'equip està fet per pujar. Hem signat jugadors molt joves de talent que no han debutat a Segona».


stuani


«El mercat fins el dia 5 d'octubre ens tindrà a tots pendents. Jugadors com Stuani o Granell són abellidors i qualsevol equip de Primera pot pressionar per ells. Ara entrenen i són important per nosaltres. Passarà el millor pel club i per a ells. A Stuani el veig entrenar, sóc optimista i té ganes de quedar-se, però el mercat és el que és».


canvi de cicle


«El cop va ser dur i tots sabíem que havíem perdut una oportunitat. Estan sortint molts jugadors de l'any passat... Això ens ho fa mirar tot amb una altra perspectiva. Quedarà en el record la patacada però ens hem de tornar a engrescar. Volíem fer un canvi a la plantilla quant a tot. Tant en el perfil de jugador d'edat. Tenim Juanpe, Granell, Alcalá, Bernardo, Samu, Stuani... Ens donaran molta força i ajudaran els joves. Cerquem també incorporacions que ens donin talent i un toc diferent. Per això han vingut Monchu, Pablo Moreno, Muric i Couto, que són molt joves».


l'sporting


«El 80% de la plantilla de l'Sporting és la mateixa del curs passat. Té jugadors molt bons que van fer un tram final fantàstic. M'han agradat molt els dos partits que li he vist amb el nou entrenador (David Gallego). Serà un rival molt difícil. A més a més, ens haurem d'adaptar al nou protocol COVID-19, l'arribada a l'estadi i tota la pesca. Ens hem d'il·lusionar indpendentment de si surt algú avui, demà o més endavant».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook