Àlex Granell s'ha acomiadat avui de Montilivi. El ja excapità blanc-i-vermell diu adéu al club de la seva vida per posar rumb cap a La Paz, on jugarà durant les pròximes dues temporades al Bolívar de l'accionista Marcelo Claure. Aquest migdia el migcampista ha fet l'última roda de premsa a l'estadi. Ha sigut a la gespa i, de manera excepcional, presencial en un emotiu acte a peu de gespa. Granell ha assegurat que des de la derrota contra l'Elx, que va privar l'ascens a Primera, l'agost passat, tenia clar que s'havia acabat la seva etapa al club. "No sabia on aniria, però la decisió va sorgir en aquell moment. Les sensacions de la derrota van ser molt més intenses del que pensava que es podia viure en un camp de futbol", ha confessat.

"La decisió de marxar està presa amb total consciència. Vull assumir reptes que a Bolívia em poden donar. Marcelo Claure em va presentar uns valors i un projecte esportiu il·lusionant, que m'han envalentit, i intentaré ajudar el Bolívar a fer coses importants a Sud-amèrica. Allà em veuen com un futbolista que pot agafar galons. Emprenc el viatge acompanyat de la meva dona i això em dona seguretat", ha explicat.

Granell, que és el jugador amb més partits al futbol professional del club, ha posat fi a sis temporades completes en les quals s'ha convertit en el màxim referent del Girona. Ha caigut infinitat de vegades amb l'equip, però ha portat la veu cantant per aixecar-se i escriure la història més gloriosa. El seu adéu marca un abans i un després a l'orgull gironí: "El Girona necessita gironins i identitat gironina". "Deixo el Girona en les millors mans. Francisco i el seu cos tècnic han prioritzat la meva persona abans que el club en molts moments", ha dit.

Al final de l'acte el president Delfí Geli li ha fet entrega d'una samarreta amb el dorsal 233, que són els partits que ha disputat amb el Girona al futbol professional en aquesta llarga etapa. "Això no és un adéu. Creixeràs i vindràs més preparat per ajudar-nos a ser millors. Seràs molt important per al Girona en un futur, que s'ha de fer gran amb gent com tu", ha etzibat el president.