Yoel Bárcenas, internacional panameny de 27 anys, ha jugat les dues últimes temporades a l'Oviedo i arriba cedit pel Cancún FC mexicà. Aquest migdia ha sigut presentat a Montilivi com a nou jugador del Girona.

PROBLEMES DELS CLUBS

"Era quelcom una mica confús, però al final es va poder arreglar. Per mi ja ha passat. Ara sóc aquí i estic tranquil en un club amb un gran projecte. No penso en res més, només en el Girona".

ESTAT FÍSIC

"El míster decidirà. M'estic entrenant amb el grup i em sento bé. Durant la pretemporada em vaig entrenar en solitari al gimnàs, però no he fet res de pilota. No sé si estic a punt per jugar. He entrenat, m'he cuidat i estic bé de pes. Si em convoca, hi aniré encantat".

CARACTERÍSTIQUES

"Puc aportar velocitat i profunditat. Puc jugar pels dos perfils. Tinc velocitat, arribada i gol. La temporada passada vaig jugar 20 partits en un costat i 20 a l'altre. M'és igual. Em sento còmode a tots dos".

OBJECTIU

"Conec la categoria i arribo a un projecte molt bonic amb la intenció de sumar i fer el que digui el cos tècnic. El Girona fa dos anys no va poder mantenir la categoria i el curs passat va estar bé. Llàstima del partit final contra l'Elx. Mirarem de fer les coses bé i anar partit a partit a veure què passa".

CÁRCEL

"És un jugador amb cames que pot jugar per les dues bandes. És un perfil molt interessant que ens anirà molt bé. Ve cedit del Cancún amb una opció de compra no obligatòria. Ha estat dos anys a Oviedo a un bon nivell".