El Girona ha aconseguit aquesta tarda una important victòria a Butarque amb un gol de Mamadou Sylla, que s'ha estrenat de la millor manera. Francisco ha valorat positivament el pas endavant de l'equip.

LA VICTÒRIA

"Ens feia falta la victòria. Era molt important perquè la setmana ha sigut difícil. La preparació va ser complicada, amb pocs jugadors als entrenaments, però hem arribat bé i amb condicions. Hem entès el missatge d'unió per treure el millor de cadascú. Ens hem enfrontat a un gran rival".L'EQUIP

"N'hi ha que no estan en l'estat físic òptim i amb el pas dels minuts han anat minvant. Hem dominat a la primera part perquè els jugadors han fet tot el que els havíem demanat. Els nous fitxatges s'han adaptat rapidíssim. Estic encantat amb la predisposició i el compromís de tots. S'ha de seguir creixent amb humilitat. L'inici serà dur però els jugadors ja saben què volem. Són tres punts, són poquets i anirem creixent. Hem de donar un premi als jugadors. El que volem és innegociable".

GUMBAU

"Es va reincorporar dijous als entrenaments. Va patir un fort cop al cap durant el partit contra el Fuenlabrada. Ha fet un esforç enorme i tenia el desgast del partit".

JUAN CARLOS

"No parlaré d'un jugador sol perquè estic content del rendiment de tots. Hem de seguir creixent traient el millor de cadascú".