11 de octubre de 2020
11.10.2020
Diari de Girona

Pep Lluís Martí: «L'error i la manca d'encert ens han costat el partit»

L'exentrenador del Girona Pep Lluís Martí no ha aconseguit superar a Juan Carlos ni capgirar el gol de Mamadou Sylla aquesta tarda a Butarque

11.10.2020 | 18:26
Pep Lluís Martí: «L'error i la manca d'encert ens han costat el partit»

L'exentrenador del Girona Pep Lluís Martí no ha aconseguit superar a Juan Carlos ni capgirar el gol de Mamadou Sylla aquesta tarda a Butarque. Aquesta ha sigut la seva valoració de la derrota contra el conjunt blanc-i-vermell:

EL GOL DEL GIRONA

"És un error que ens costa el partit. També la falta d'encert. No m'ha agradat l'equip a la primera part. L'error és culpa meva perquè soc jo qui els obliga a sortir amb la pilota des del darrere. Ho assumim i potser he d'analitzar si és millor tenir més seguretat al mig del camp".


EL PARTIT

"Hem tingut moltes ocasions com per endur-nos algun punt. L'hem sotmès a pressió i ens ha guanyat en llarg".

L'EQUIP

"No m'agrada que no estiguem equilibrats en moments puntuals. L'equip ha de ser més compacte i ser capaç de guanyar els duels individuals per tenir continuïtat en el joc".

EL GIRONA

"El Girona estarà en el seu procés, no ho puc avaluar. La primera part ha estat molt igualada i ens han guanyat en les segones jugades. Amb el poder ofensiu que tenim el normal hauria estat endur-nos el partit".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook