El Girona va presentar ahir formalment el seu darrer fitxatge i l'home del partit a Leganés diumenge passat, Mamadou Sylla. Tal com va recordar el president Delfí Geli, el vallesà «ja es va presentar tot sol a Leganés» amb el gol que va donar la victòria a l'equip (0-1), la primera de la temporada. El davanter, que a Butarque va ensenyar a tothom què vol dir arribar i moldre, va reconèixer que el duel a Leganés va ser «el debut somiat per qualsevol jugador» i també va confessar que encara li resten un parell o tres de partits per arribar al seu millor moment de forma. Sylla va explicar que l'interès de Quique Cárcel per incorporar-lo i el projecte del Girona el van convèncer per fitxar, després d'uns quants intents fallits, pel conjunt de Montilivi.

L'estrena

«L'any passat va ser un any molt complicat. La meva idea era tornar a Espanya, entre cometes, a casa. Va sortir la possibilitat del Girona i des del principi del mercat vaig parlar amb Quique Cárcel. L'operació no es va poder tancar fins l'últim dia i ara estic molt content de ser aquí. El partit a Leganés va ser el debut somiat per qualsevol futbolista».

Estat de forma

«Físicament em trobo un xic cansat després del partit. Considero que d'aquí un parell o tres de partits estaré en la meva millor forma física».

La decisió

«Han estat moltes coses les que m'han fet decidir. El Girona és un equip molt competeitiu amb un bon projecte. Ser al costat de casa, també és un factor que suma. Sobretot però, ha estat el projecte».

L'objectiu

«L'objectiu que tenim és entrenar bé avui, demà i cada dia per preparar de la millor manera possible el partit del cap de setmana; després guanyar-lo i així cada setmana. Després, ja veurem on arribem, però xino-xano».

Stuani

«Em vaig sentir bé a Leganés. El míster em va demanar que anés amb profunditat. He jugat tant de 9 com per la banda, d'extrem. No tindria cap problema. Estic a disposició de l'equip i dependrà del míster. Jugar amb un jugador com Stuani seria una experència fantàstica. Soc aquí per aprendre i jugar on em digui que ho faci l'entrenador».

Quique Cárcel

Per la seva banda, el director esportiu blanc-i-vermell va elogiar les capacitats del davanter vallesà, un antic desig que s'ha fet realitat. «Fa cinc anys ja el vam voler fitxar però tenia moltes ofertes i no va posderr ser. Ha tingut un bon bagatge a Bèlgica. Nosaltres sabíem que havia de rescindir i vam parlar amb el seu agent. Sabíem que volia venir al nostre projecte. Signa per dos anys i ens donarà el que volem, que és fam i velocitat a dalt. És un jugador molt competitiu i té qualitat a les dues cames. Amb la seva arribada ens ajudarà mol amb tot això que l'any passat potser no teníem».