14 de octubre de 2020
14.10.2020
Diari de Girona

Rebaixen la petició de pena de presó a dos anys per a Luna

El defensa del Girona i Sergi Enrich (Eibar) demanen perdó i asseguren que va ser Eddy Silvestre qui va difondre el vídeo sexual sense el consentiment de la víctima

14.10.2020 | 15:49
Rebaixen la petició de pena de presó a dos anys per a Luna

El defensa del Girona Antonio Luna s'ha desplaçat avui a Sant Sebastià per declarar en el judici en què se l'acusa a ell i al seu excompany a l'Eibar, Sergi Enrich de difondre un vídeo de contingut sexual en què apareixia una jove mantenint relacions amb ells. Luna i Enrich han admès que van gravar sense el consentiment de la dona però que qui el va difondre ser el seu company Eddy Silvestre, actualment a l'Albacete, perquè ells mai van pensar afer-ho públic. A més a més, Luna i Enrich han demanat perdó i han mostrat penediment públicament a la víctima. La fiscalia i acusació particular, que d'entrada demanaven 5 anys de presó a Luna i Enrich han rebaixat la petició de pena a dos anys. Les parts estimen que existeix atenuant de la reparació del dany perquè els dos jugadors haurien dipositat 110.000 euros en concepte d'indemnització a la víctima. En el cas de Silvestre, tanmateix, es manté la pena de tres anys de presó i se l'insta a pagar 30.000 euros per danys i perjuicis a la víctima.

Els tres jugadors, que van coincidir a l'Eibar el 2016 quan es van produir els fets, han estat jutjats avui a Sant Sebastià, en una vista en què Silvestre ha negat que fos ell qui va passar el vídeo per "WhatsApp" a altres companys. Silvestre ha assegurat que el va esborrar després que l'hi enviessin Enrich i Lluna.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook