L'Oviedo arribarà demà a Montilivi amb la moral i els ànims ben amunt gràcies a la victòria del cap de setmana passat contra l'Sporting (1-0) al Nuevo Carlos Tartiere. El triomf en el derbi asturià va ser també el primer de la temporada pel conjunt que entrrena José Ángel, Cuco Ziganda després de tres empats (Oviedo, Mirandés i Albacete) i una derrota (Espanyol). El navarrès reconeixia que el derbi havia anat bé «perquè va servir per transformar les bones sensacions en punts», però alhora demanava mantenir «el cap fred». En aquest sentit, el tècnic va assegurar que la plantilla des de dilluns que ha passat plana del derbi i que ha estat tota la setmana centrat en el partit de demà contra el Girona (2/4 de 10).

En aquest sentit, Ziganda considera que el Girona «com un equip encara en construcció» atès que no ha pogut repetir onze titular en aquestes tres primeres jornades, però que ja va ser capaç de guanyar a Leganés diumenge passat (0-1). Ziganda va voler destacar sobretot la victòria dels gironins a Butarque, «un lloc on hi guanyaran pocs equips» i el valor del Girona de fer-ho «sense Stuani», la seva referència ofensiva. El tècnic dels asturians espera un rival «físic i amb experiència», per la qual cosa que veu el duel de demà com «una prova dura que ha de servir per exigir-nos i saber on som».

L'Oviedo, en principi, només tindrà la baixa de Rodri Ríos, per lesió, pel partit a Montilivi. Per contra, Ziganda podrà disposar del georgià, Aburjania, que encara no ha debutat.