Clar i transparent, Francisco no va amagar gairebé res durant la conferència de premsa prèvia al partit d'avui contra l'Oviedo. Stuani està descartat i Bustos, si cal, pot jugar. L'única incògnita és a la porteria on, tot i això, sembla que el titular hauria de Juan Carlos. Francisco respira alliberat després del triomf a Leganés però té clar que aquells tres punts tot just són la base a partir de la qual créixer.

stuani

«Stuani continua amb el procés de recuperació i no arriba a temps. Mirarem si pot ser-hi la setmana que ve. Dependrà de com evolucioni el dolor que té. La lesió de Juanpe és més llarga. Gumbau no es va entrenar dimarts però la resta de dies ho ha fete amb normalitat».

bustos

«Ha vingut amb molta il·lusió. Va arribar dimarts i va fer la primera sessió. Ha anat entrenant progressivament però la major part de les sessions amb el grup ja. Està preparat per disputar minuts. Es posarà ràpidament al 100%. És un jugador d'àrea, que pressiona bé, amb bon xut i que s'associa bé amb la segona línia. El gaudirem, com de la resta de jugadors. És molt complet. El club ha fet un gran esforç perquè vingui. A més a més, té molta fam».

el porter

«Muric va arribar ahir (divendres) i avui (per ahir) no s'ha pogut entrenar perquè havien arribat els resultats de la prova de la covid-19 abans de l'entrenament. Ha sortit negatiu. Fa quinze dies que no està amb nosaltres. Estarà a la llista. No castigaré ningú però intentaré posar el millor equip possible. Demà decidiré qui juga a la porteria perquè tots tres estan preparats».

ramalho

«Ramalho ve de jugar un partit perquè l'altre el van suspendre i va jugar molt bé. Ahir (divendres) ja va entrenar-se i està preparat per competir. Ens donarà un gran rendiment si juga tot i que en Santi Bueno va estar a un grandíssim nivell a Leganés. Qualsevol dels dos ho farà bé».

leganés

«Era necessari. La setmana ha estat molt diferent per tot el que va passar i per com encaràvem els partits contra Sporting i Fuenlabrada. Ens ha anat genial. La setmana d'entrenaments ha estat molt bona. Guanyar ens va anar bé per crear la base des d'on anar creixent. Vam ser un equip agressiu, amb línies de passada per dins, jugant a camp contrari sobretot a la primera part. La victòria ens ha donat molta força per creure amb el que hem de fer. Han arribat els jugadors que havien d'arribar i hem armat un equip nou, un nou bloc. Tenim una il·lusió tremenda i tots es molt motivats. Això sí, som molt realistes i sabem que serà difícil aquest començament de Lliga fins que no estiguem tots al s100% físicament. La victòria va ser un bàlsam per treballar i anar agafant conceptes.

l'oviedo

«Haurem de canviar una mica. El rival està demostrant que és ambiciós i que va a una pressió molt alta. S'organitzen bé amb jugadors molt experimentats a la categoria. És un equip molt perillós que ens pot complicar les coses. Haurem de ser sòlids i potenciar les nostres fortaleses a camp contrari».

calendari

«El partit important és el de demà, però és veritat que ens venen setmanes intenses amb partits dimecres i dissabte. Tenim jugadors que encara no poden jugar 90 minuts. Hi haurà oportunitats per a tothom i caldrà estar preparats. Tenim una plantilla equilibrada i això és molt bo».