El Girona ha aconseguit aquesta nit sumar els tres punts per segona jornada seguida amb un triomf contra l’Oviedo. Aquesta ha sigut la valoració de Francisco Rodríguez.

EL PARTIT

“Ha sigut un partit molt de Segona A amb dos molt bons equips. L’Oviedo és un equip molt treballat i que s’ha reforçat amb davanters. La capacitat de patiment és obligatòria al nostre equip per poder endur-nos la victòria. Són tres punts necessaris. L’equip ha fet un esforç enorme”.

ELS FITXATGES

“Ja vaig dir abans que no teníem l’equip format. Les noves incorporacions ens han aportat de seguida”.

SENSE STUANI

“El trobem molt a faltar, però sabíem el problema que teníem l’any passat. Per això han vingut jugadors que trepitgen àrea i tenen gol".

GUMBAU

“A la gent de segona línia li exigim que ens facin gols. És un sacrifici enorme perquè recorren molts quilòmetres i ja ens ho va donar la setmana passada. Però no només ell. En Santi (Bueno) també. Volem un equip que cregui en el que faci i sigui solidar".

LA SEGONA VICTÒRIA

“L’afició necessita veure un equip competitiu i que vol créixer. Vull que s’il·lusionin. N’hi ha que tenen millors plantilles, però nosaltres ens esforçarem per donar-ho tot”.

ELS CANVIS

“En Santi (Bueno) i l’Aday estaven fent un partit fantàstic, però per com anava el partit podíem córrer riscos amb alguna targeta vermella a la segona".