El dolorós 3-0 encaixat al camp del Lugo ha deixat molt "fomut" i també "emprenyat" el tècnic del Girona. Un Francisco Rodríguez que ha definit l'expulsió d'Antonio Luna com una "equivocació" del tot "innecessària" que ha acabat costant el partit.

"Fins aquell minut la situació estava pràcticament controlada. Érem superiors, en domini i també pel que fa a les aproximacions. El pla estava sortint a la perfecció. Si l'acció és vermella és una equivocació d'en Luna. Pel minut que era, perquè la pilota estava al mig del camp. Era del tot innecessària", ha explicat l'andalús, abans d'afegir que "situacions així no ens les podem permetre. En el món professional, una expulsió ens fa molt de mal". A tot això, ha assegurat que "haurem de prendre mesures", deixant a l'aire un més que possible càstig pel lateral.

Francisco ha reconegut també que avui s'ha vist "la pitjor última mitja hora" des que dirigeix el Girona i que a l'Anxo Carro "no hem vist l'equip que volem". "Marxem amb un marcador que ens fa molt de mal, marxo molt enfadat", ha indicat.

"És un cop dur, com tots els partits que podem perdre. Segur que n'hi haurà algun més i hem d'estar preparats. Ens toca aprendre dels errors. No cauré en l'equivocació de ser pessimista, sinó que seré optimista amb l'equip que tenim i anirem a guanyar a Castelló", ha finiquitat.