El Girona s'ha imposat aquesta nit al Castelló gràcies a un gol d'Enric Franquesa (0-1). Aquesta ha sigut la valoració de Francisco Rodríguez després del partit:CANVI SISTEMA

Ha funcionat perquè hem guanyat. Són 3 punts importantíssims davant d'un rival que ens ha fet patir. Hem intentat buscar duels. Hem acumulat molt agent a camp contrari. Els jugadors amb més to físic i més preparats ens donaven per jugar d'aquesta manera. Volem mantenir la identitat i intentarem allargar-la.L'ESFORÇ DE L'EQUIP

Estic súper orgullós dels jugadors. Tot el treball que fan. Als últims cinc minuts hem patit amb domini del Castelló a l'àrea, però abans teníem la situació controlada. Hem buscat guanyar el partit des del principi. 9 punts de 12 són molt importants, sobretot des de la derrota 3-0. A partir d'aquí hem de seguir treballant amb la humilitat per davant.

SOBREPOSAR-SE AL 3-0

Ja vaig dir que no podia tornar a passar. Ha passat als últims 5 minuts i és normal. El camí és aquest. Seguirem millorant perquè recuperarem jugadors. L'afició pot estar tranquil·la perquè donarem la cara a cada partit.

FRANQUESA

Va tenir l'expulsió i amb l'arribada de l'Antonio va deixar de jugar. Amb els minuts ha començat a agafar confiança. A Lugo va tenir l'oportunitat de jugar i vaig decidir jo que no, ha respost amb el gol i estic molt content.IBRA KEBÉ

Ha d'aprendre molt dels jugadors fantàstics que té al costat. Al final de temporada ens donarà molt. Estic molt orgullós dels meus jugadors. S'han imposat a tots els contratemps. Anirem a totes per superar el Cartagena.L'ESTAT FÍSIC DELS NOUS

És difícil per als jugadors que fa poc que s'han incorporat perquè juguem molts partits seguits. Han d'anar a full perquè aquesta categoria no és per menys. Jugaran els minuts que puguin. Els primers partits ens serviran per agafar resistència.