El Girona ha jugat aquest vespre al camp del Castelló i ho ha fet amb l'objectiu de sumar un resultat positiu que fes oblidar la decepció del 3-0 encaixat el passat dimecres al camp del Lugo, cosa que ha aconseguit amb el 0-1 final. El tècnic Francisco Rodríguez ha decidit canviar el sistema i ha apostat per un onze amb tres centrals ja que Ramalho, Bernardo i Santi Bueno de titulars. Una de les grans novetats a la convocatòria era la presència de Christian Stuani, un cop el davanter ha deixat enrere unes molèsties que l'havien obligat a quedar-se sense jugar des del partit contra el Fuenlabrada. Tot i això, l'uruguaià ha començat el matx a la banqueta. A la segona part ha tingut minuts, sortint per Bustos al minut 61.

Sense Antonio Luna, sancionat per l'expulsió de l'altre dia a l'Anxo Carro, ha estat Enric Franquesa qui ha ocupat el carril esquerre, mentre que a l'altra banda hi havia Jordi Calavera. Cristóforo, Gumbau i Monchu han estat els escollits pel mig del camp, mentre que els futbolistes més ofensius han estat Mamadou Sylla i l'argentí Nahuel Bustos.

A la banqueta, a banda del porter suplent José Suárez, hi havia tot esperant una oportunitat Stuani, Pablo Moreno, Valery, Yoel Bárcenas, Ibra Kebe, Pau Víctor i Arnau.