Francisco acostuma a elogiar l'esforç dels seus jugadors a cada partit. En una categoria com Segona A s'ha de saber patir per aconseguir puntuar, però el que va fer ahir el Girona és digne de recordar. No era gens fàcil resistir al Juegos Mediterráneos amb vuit jugadors per molt que l'Almeria no tingués fortuna de cara a porteria. És per això que el tècnic va «felicitar-los a tots perquè hi ha un compromís enorme». Segons ell, l'equip ha de mantenir «la seva fam», tot i els riscos que això suposi. L'única expulsió injustificada va ser la de Monchu, que «amb nou no es podia permetre».

les expulsions

«Si hi ha el VAR és perquè es consideren expulsions. No ho discuteixo. Tinc clar que la vermella directa a Monchu ho era perquè ha passat davant meu i ha sigut un error seu. Amb nou jugadors que érem, no podia fer el que ha fet. Les altres dues no ho sé perquè s'estava disputant la pilota. Fins i tot Balliu s'ha aixecat als dos segons, vaja. Podia ser agressiva però no crec que hi hagués contacte com per ensenyar vermella».

el partit

«Hem patit moltíssim però he de felicitar els jugadors perquè ha sigut moltíssim temps en inferioritat numèrica. Primer amb un menys, després amb dos i hem acabat amb tres... Hi ha un nivell de compromís enorme. L'Almeria ens ha pogut marcar algun gol, però el premi és just a l'esforç i al sacrifici que els jugadors han fet».

Juan Carlos

«El que més em preocupa és que tenim partit dimecres i l'esforç ha estat enorme. Tenim tres expulsions i Ibra (Kebé) amb coronavirus, veurem què fem. Juan Carlos ha arribat al partit amb problemes, però m'ha cridat l'atenció les intervencions que ha tingut quan més el necesstiavem. El felicito com a la resta. Cal seguir el camí de la lluita, el treball i la humilitat per anar creixent. Hem aconseguit un punt important en un camp difícil amb jugadors escollits per pujar directe a Primera Divisió».

El prepartit

«Vam jugar dimarts. Ha sigut una setmana difícil perquè no hem tingut temps per descansar. Ahir no vampoder entrenar pels protocols i ens ha perjudicat una mica però no tenim excuses a l'hora de competir ni analitzar el rival. Estic molt content per com afrontem les coses. Tot i les adversitats, l'equip se sobreposa a tot».

Masses expulsions?

«A Lugo l'error va ser meu. Els jugadors creuen en la lluita. L'expulsió de Ramalho és un error en la cessió de Gumbau que podem cometre tots. La que no es pot cometre és la de Monchu, les altres són conseqüències de ser un equip competitiu. No trauré la fam de l'equip».

samu sáiz

«No ha pogut quasi entrenar durant la setmana per un cop al peu. Té un compromís enorme i va jugar l'últim partit tocat. No ha pogut participar a Almeria igual que altres jugadors perquè hem fet canvis per refrescar l'equip. No hem fet pretemporada».