L'entrenador del Girona, Francisco Rodríguez ha comparegut després del partit a La Romareda visiblement dolgut i molest per l'empat final. El tècnic ha reconegut que l'equip havia perdut dos punts i que ha pecat d'innocent per no saber dominar els últims minuts. A més a més, el tècnic també s'ha queixat d'una falta a Bárcenas en l'acció que ha provocat el 2-2 final.

Polèmica

"En la jugada del 2-2 hem vist una falta molt clara. Els nostres jugadors demanàvem la falta, però no l'ha xiulada i la pilota ha arribat a l'àrea i ha acabat en el segon gol. No hem sabut dominar els últims minuts i per això hem perdut dos punts. Marxem amb un empat que té gust de poc i ens fa tornar molt fotuts"

Làrbitre

"El VAR ha revisat els dos gols. L'àrbitre m'ha dit al final del partit que quan vegi les repeticions per la tele veuré que no és falta a Bárcenas. Al camp m'ha semblat que sí però el VAR diu que no. Ens n'anem amb dos gols en quatre minuts que ens han deixat sense una victòria que havíem buscat molt."

El 0-2

"Veníem a un camp difícil, contra un gran equip, grans jugadors...Els hem dominat en totes les facetes del joc. Aquests últims cinc minuts fa que estiguem emprenyats. Esperem que no torni a passar. N'hem d'aprendre. Me'n responsabilitzo"

Què ha mancat

"Amb 0-2 el Saragossa no ha tingut tantes ocasions. Ens sentíem còmodes i sortíem amb perill a la contra per sentenciar. Al final hem pecat d'innocents per no saber dominar els últims minuts. No vull culpar ningú perquè hi havia molta gent jove al camp. Toca aprendre i que no es repeteixi

Els joves

El comportament i l'actitud han estat fantàstics. Arribàvem molt debilitats al partit i ho sabíem. Han col·laborat i els ho agraïem. Estic fotut i cabrejat, com tot l'equip, i no seria parcial. Estic content amb els nois però me'n vaig molt fotut"