Arribava a la corda fluixa Rubén Baraja al partit d'ahir. L'entrenador del Saragossa veia com una ratxa de 2 punts dels últims 15 i una sequera golejadora de més de 360 minuts feien del partit d'ahir contra el Girona una final per a ell. Un ultimàtum, més aviat. Els gols de Sylla i Valery i el 0-2 amb què el Girona es va plantar al temps afegit pràcticament obligaven Baraja a començar a fer les maletes. Tanmateix, el cap de Narváez en el temps de descompte va donar un punt als aragonesos i, de passada, va salvar el cap del seu entrenador. «Aquest punt té molt de valor. És un partit en què ens en podíem haver anat amb el 0-2, però l'empat final ens donarà molta confiança. Ha estat el premi a la insistència i els jugadors s'ho mereixen, va dir Baraja al final del partit.

El tècnic castellà va explicar que a la primera part havien tingut «tres o quatre situacions clares» per marcar i que el 0-2 només començar la represa era «cruel» pels mèrits fets. En aquest sentit, Baraja va assegurar que el futbol havia estat «just» amb el Saragossa perquè no s'havia rendit fins al final. Baraja va insistir que malgrat que la victòria continua sense arribar, el punt ha de reforçar la moral d'un equip fet per lluitar per pujar a Primera i que no troba el rumb en aquest primer tram de temporada.