El virus FIFA deixarà demà el Girona sense Yoel Bárcenas. L'extrem panameny s'ha hagut d'incorporar avui amb la seva selecció per preparar els partits internacionals del cap de setmana que ve i es perdrà, doncs, el duel de demà contra el Las Palmas. Així ho ha confirmat aquest migdia Francisco Rodríguez, que també perd el porter Muric, ja recuperat, pel mateix motiu. El tècnic assegura que el disgust del dia del Saragossa està paït i que revisant el partit hi ha vist "moltes més coses positives" que pas negatives.

SARAGOSSA

"Han passat uns dies ja. Està digerit, analitzat i per descomptat que hih hem trobat més coses positives que negatives. Aquest matí hem visualitzat les imatges amb l'equip, hem analitzat les errades i hem vist les moltes coses que vam fer bé. És veritat que va cometre les dues últimes errades que ens van costar dos punts. Hem vist entre tots que és l'equip que volem i que estem construint. Queda molt per millorar però estem en la bona línia. És clar que voldríem tenim tenir 16 punts però en tenim 14 que són els que diu el futbol que hem de tenir. Estem amb ganes de continuar competint al mateix nivell"

POLÈMICA

"El que va passar, va passar. L'àrbitre va estar bé i em va comentar al final del partit que el truqués per veure si era falta a Bárcenas o no (la jugada del 2-2). Hi havia la tensió del moment. Demano disculpes i si he dit res fora de to en algun moment".

L'ESTAT DE LA PLANTILLA

"Ve jornada de seleccions i tenim forces preseleccionats. Juguem dilluns que és la pitjor data per fer-ho. Muric ja ha marxat i Bárcenas també se n'ha anat avui. No podran jugar. Hem aconseguit que Ramalho es quedi un dia més. Recuperem Samu Sáiz. La resta estan igual. De mica en mica anirem recuperant gent".

DIES DE DESCANS

"Hem tingut una mica més de temps. Fins a Saragossa havíem estat gairebé 15 dies jugant sense parar. Hem recuperat gent del gran esforç d'Almeria i Saragossa. Hem tingut temps de preparar molt bé el partit però encara ens queda molt per concretar per quan tinguem tots els jugadors disponibles. Estic content perquè la setmana d'entrenaments ha estat fantàstica".

LA CLASSIFICACIÓ

"Només vull saber qui tinc preparat per jugar demà. Si guanyem farem un bon salt, sí, p erò no ens podem enganyar per estar a prop de la zona alta. Queda moltíssim per fer i ho haurem de fer des de la feina i humilitat. Lògicament, sense deixar de tenir l'ambició que tenim i mostrem. És clar que ens agradaria tenir més punts perquè assegura la tranquil·litat per treballar més bé."

LAS PALMAS

"Hem d'adaptar-nos al perfil de jugadors que tinguem al 100% i a partir d'aquí la nostra identitat serà la mateixa. El Las Palmas és un equip que vol tenir la possessió i que domina els partits a través de la pilota. Té jugadors que conec bé, molt dinàmics i que són molt bons. Els últims partits potser els resultats no els han acompanyat. "