No és que el Girona tingui cap compte pendent amb Manolo Reina ni que el porter del Mallorca sigui l'home del sac els gironins. Tanmateix, l'andalús té la mida presa al Girona. Almenys així ho demostren els números, que diuen que el Girona no ha pogut guanyar mai contra els equips de Reina en aquesta etapa al futbol professional (Segona A i Primera). Fins a set vegades s'ha enfrontat Reina al Girona defensant les samarretes del Llevant, el Cartagena i del Nàstic de Tarragona i mai ha tastat el gust de la derrota.

La relació del Girona amb Manolo Reina va començar amb bon peu pels gironins. Era el curs 2007-08 i el Girona dominava amb mà de ferro la Segona B mentre un jove Reina defensa la porteria del Llevant B. Aquell dia, els de Raül Agné es van imposar a Bunyol al filial granota per 1-2 sense que Reina hi pogués fer res. A partir d'aquell dia però, va començar la història de por del Girona amb Reina. La següent cita, ja a Segona A, va ser contra el primer equip del Llevant al Ciutat de València. El partit va acabar 1-1 (gol de Chechu) però Reina va ser el gran protagonista en aturar dos penals (a Manga i a Migue).

Reina no tornaria a encaixar un gol del Girona en els següents quatre partits. Al mateix curs 08-09 a Montilivi, el Llevant el resultat va ser de 0-0 mentre que la temporada següent (09-10), els valencians, que pujarien, van golejar el Girona de Narcís Julià per 0-4. Al cap de dos cursos (11-12), Reina va tornar a Montilivi amb el Cartagena i en va sortir ben victoriós (0-2). Tres anys després (15-16), ja amb el Nàstic, va deixar la porta a zero al Nou Estadi en el triomf grana (1-0). A la tornada a Montilivi, va encaixar un gol de Mata, de penal, però el Girona tampoc va poder derrotar-lo (1-1).

L'últim cop que s'han vist les cares el Girona i Reina va ser en famós partit preascens a Tarragona en què els gironins podien haver pujat matemàticament d'haver guanyat. Al final però, tot i encaixar un gol de Maffeo, Reina va tornar a guanyar la partida al Girona (3-1).