Els problemes se li acumulen a Francisco Rodríguez pel partit d'avui contra el Mallorca. A les baixes confirmades de Muric i Bárcenas, amb la selecció, Bernardo sancionat i dels lesionats Juanpe, Valery i Stuani, el tècnic tampoc podrà fer servir Kébé, que ha tornat a donar positiu per COVID i està pendent de l'estat de Ramalho i Bustos. El davanter es va sotmetre ahir a una ressonància magnètica per determinar si pateix cap lesió. Sigui com sigui, el tècnic diu que l'allau de baixes no «és cap excusa» per competir contra el Mallorca, «un dels millors equips de la categoria». Això sí, també és conscient de la situació per la qual travessa l'equip i reconeix que en aquestes dues jornades contra Mallorca i Espanyol «puntuar serà primordial».

Convocatòria

«No està sent gens fàcil. Hi ha molts problemes per fer la convocatòria. Muric i Bárcenas són amb la selecció, Juanpe, Valery i Stuani, lesionats i ja veurem si Ramalho pot jugar. A més a més estem pendents d'una ressonància magnètica a Nahuel Bustos perquè ha sentit unes molèsties. De totes maneres, estarem preparats els que siguem i no hi ha cap excusa que em valgui».

Stuani i Juanpe

«Amb Stuani cal ser pacients. Avui (per ahir) ha fet un bon entrenament amb el preparador. No podem córrer el risc que vagi enrere. Es troba cada vegada més bé. És un jugador que es coneix molt bé. Quan estigui al cent per cent el veurem de tornada. És un jugador molt important per nosaltres. Pel que fa a Juanpe, continua fent treball individual sense incorporar-se al grup. Les sensacions són més bones, però és un procés lent. Passaran un parell de setmanes fins que en puguem disposar, malgrat que ja en porta moltes de baixa. Estem pendents de Ramalho per poder disposar almenys de dos centrals del primer equip».

Kebé

«Va tornar a donar positiu per COVID-19 fa quatre dies. Avui (per ahir) s'ha fet la prova altre cop per veure si el podem tenir contra l'Espanyol.

Couto

«És una opció per a l'extrem, sí. Ha fet molt bons entrenaments aquesta setmana però fruit d'això avui (per ahir) ha tingut alguna molèstia física. Ara sense Valery ens falten extrems i ell és una alternativa».

El filial

«Estem pendents de Bustos. Si no pot, cridarem algun altre jugador del filial a més a més de Pau Víctor, Terrats, Monjonell i Suli Camara que ja han treballat amb nosaltres».

El Mallorca

«Ens exigirà moltíssim. Haurem de fer les coses bé a tots els nivells. Té una plantilla molt llarga i bona. No es noten els canvis que fan a l'onze. Fan molt de mal amb espais i també a través de la possessió. Estan jugant molt bé i per això són segons».

Mallorca i Espanyol

«Ahir Franquesa va patir un procés víric i no es va entrenar. Només vam poder treballar amb 12 jugadors del primer equip. Així és gairebé impossible fer treball tàctic. Amb tot el que ens passa, tenim 15 punts. L'equip s'exigeix. Puntuar és molt important perquè quan hi siguem tots millorarem molt. Haurem de competir, sent responsables, solidaris contra els dos millors de la categoria i intentar treure punts en aquestes dues jornades serà primordial. No hi ha excuses però som realistes. Sabem que passarem dificultats i cada punt que puguem sumar és important».