Una vegada més, i ja en van un grapat, la convocatòria del Girona la completaven joves jugadors del filial. Les múltiples baixes, ja sigui per lesió o per sanció, obliguen Francisco a recórrer al segon equip cada dos per tres. Als entrenaments i també als partits. Contra el Màlaga, fins a cinc futbolistes amb un dorsal que va més enllà del 25 i dos d'ells van tenir protagonisme al damunt de la gespa. Sobretot Ramon Terrats, que vivia la seva segona titularitat de la temporada. El migcampista barceloní va fer de parella de ball amb Monchu, tot i que Sebas Cristóforo i Gerard Gumbau estaven disponibles. Se'n va sortir prou bé, sense complicar-se mai la vida, amb alguna passada de mèrit però amb poca incidència en atac. Va ser substituït al 69 per Gumbau.

També va saltar al camp Àlex Pachón, titular a l'RCDE Stadium el passat divendres i relleu anit de Pablo Moreno. És el segon partit també de l'atacant català aquest curs amb la blanc-i-vermella i a la Segona Divisió A. Es van quedar a la banqueta el davanter Pau Víctor, el central Èric Monjonell i el migcentre Ibrahima Kébé, que ha deixat enrere el coronavirus i ja torna a entrenar-se amb els seus companys a l'espera que Francisco li torni a donar l'alternativa.

Sense minuts, i en aquesta ocasió a l'altra banda, es va quedar Jozabed Sánchez. El que va ser jugador del Girona la temporada passada va viatjar amb el Màlaga però es va quedar a la banqueta sense enfrontar-se al seu exequip, on va estar cedit pel Celta abans de tornar a Vigo el 30 de juny.