El Girona recupera Jonas Ramalho pel partit de demà (19:00) al camp de l'Alcorcón. Poc més de dos dies després de jugar contra el Màlaga, els de Francisco tenen un altre exigent partit contra un rival a l'alça. El tècnic ha reconegut avui que una part important de la seva feina ara mateix és gestionar les emocions generades per resultats tan diferents com els dos últims a Cornellà i davant el Màlaga. Francisco ha reconegut que contra el Màlaga va mancar "fluïdesa" però també ha recoirdat que va tenir 4 ocasions claríssimes. Per demà, espera un partit molt diferent, "amb caigudes i molt de joc directe".

CALENDARI

Encara se'ns complicarà més pel que ens ve. No hi podem fer res. El calendari és així. Ens ha arribat en el pitjor moment quant a efectius. Cal acceptar-ho i no buscar excuses. Toca un partit amb poc temps de recuperació igual que l'Alcorcón. Igualtat de condicions estarem. Un partit on ens haurem d'exigir.

GESTIÓ EMOCIONS

Toca molt ara. Cal gestionar-ho perquè estem vivint una muntanya russa d'emocions, amb pics de victòries, una derrota molt seguida, poca gent per treballar. Ara recuperarem Ramalho i Kebé de mica en mica. Contra tot això és bàsic. Jo sóc el primer que ho ha de fer després del partit. Toca mostrar l'equip el que volem, que és tornar a il·lusionar-nos pel partit i treballar-lo bé. Cal controlar-ho, perquè la segona A amb tants partits en tant poc temps cal fer-ho així.

ALCORCÓN

Han canviat d'entrenador i han guanyat dos partit seguits. És una injecció de moral per a un equip que ho estava passant malament. Anquela coneix bé la categoria i l'eqiup jugarà al que vol jugar. Són un equip molt agressiu a camp contrari amb jugadors que estan agafant el seu nivell després dels bons resultats. Hi haurà més caigudes i joc directe del normal. No es basen en això però n'hi haurà. Caldrà estar molt vius i concentrats sent molt contundents a les dues àrees. Han fet les coses molt bé per això han sumat 6 punts.

RETOCS FORÇATS

M'agradaria poder gestionar més els canvis però és impossible. Veníem de fer un esforç enorme a Cornellà i només teníem dos extrems pel següent partit. No els podíem donar descans tot i que sabíem que arribaven castigats tant Bárcenas com Pablo Moreno. No van estar al seu millor nivell per culpa d'això. Al final toca gestionar, anar canviant, i ara amb l'entrada de Ramalho i Kebé, tenim més gent. Posaré sempre els que vegi que estan més bé per competir.

-TERRATS

Estem molt contents amb ell. Va fer un partit fantàtsic a Saragossa i 20 minuts molt bons amb l'Espanyol. Està en dinàmica del primer equip i entenia que havia de tenir protagonisme l'últim partit. Va estar bé, i com a tot l'equip li va faltar una mica de fluïdesa. Tots són importants per mi, en Ramon (Terrats), i en Gumbau, que ho ha jugat gairebé tot amb mi i ara no vol dir que no hi compti, al contrari. El mig del camp és el lloc on tenim més possibilitats perquè tots cinc estan disponibles. Miro que hi hagi competència perquè ens farà créixer.

RECURSOS OFENSIUS

Vaig dir que n'havien faltat però ahir vam repassar l'anàlisi del partit del Màlaga i la veritat és que vam tenir 4 ocasions clares de gol. Ahir vaig estar tota la tarda veient partits de Segona A i quasi no vaig veure cap ocasió tan clara com les que vam tenir. Per tant, l'equip va generar per no haver perdut, ho tinc claríssim. Sí que el Màlaga ens va saber jugar molt bé i ens va mancar una mica més de profunditat per fora. Ens va faltar això, que els laterals fossin més protagonstes i que en el joc interior tinguésssim més dinamisme. Esperem que demà sigui una mica diferent. Amb Pablo i Bárcenas ens va faltar una mica de força per tenir més presència a l'àrea.