Fidel a la seva manera de pensar i de treballar, Francisco va enviar un missatge de calma als eufòrics que arran de les tres victòries ja veuen el Girona a dalt. El tècnic andalús va voler destacar que els 9 punts consecutius han fetapujar «la confiança» del grup però no serviran per guanyar avui el Rayo . Per al tècnic, forma part del passat i el que importa és el present. Un present contra un dels «millors rivals de la categoria» però amb Stuani. El tècnic va valorar molt els gols de l´uruguaià però també el fet que l´equip té 27 punts amb només dos gols seus.

El potencial real

«Si aconseguim un resultat positiu, seria important perquè juguem contra un dels millors. Pensar més enllà no seria bo. Ens enfrontem a un molt bon equip, un aspirant que s´ha reforçat amb molt bons jugadors i manté una base molt important de la temporada passada, amb molts partits a la categoria. Per a mi és de les millors plantilles de la categoria. Ens tocarà fer un bon esforç».

El Rayo

«Nosaltres vam jugar dijous i ells han tingut cinc dies més de descans. Hi estem avesats i no serà cap excusa. Tot sumat al fet que són un equip valent, atrevit i amb jugadors desequilibrants per fora fa que sigui un repte difícil. No ha tret bons resultats a domicili però ha estat molt a prop de guanyar sempre. No ens regalarà res. Caldrà fer molt bé les coses i ser molt ambiciosos dintre de la humilitat que ens caracteritza sempre».

Victòries encadenades

«Tots els equips en volen. Fan sortir de zones complicades on érem fa quinze dies. A partir d´aquí, això ja no ens donarà res. És un partit diferent, tres punts nous i els nou que hem sumat no ens aportaran res més. La confiança per haver-los sumats sí que és força alta però sempre en la humilitat. Caldrà repetir la bona feina i millorar-la. Sumar els tres punts és importants perquè és el pròxim partit. Els 9 punts seguits ens han anat molt bé però ens n´hem d´oblidar i competir al màxim nivell».

Calendari

«No sé què passarà quan arribi el moment que s´acabin els partits tan seguits. Del que tinc ganes és que s´acabi la pandèmia i puguem gaudir de la nostra gent, que en tenim moltes ganes i és el que més enyorem. Ens queda un partit demà, la Copa i llavors a Tenerife. Això no s´ha acabat. Encara no hi ha vacances».

Rival directe

«Estem empatats a punts, venim de bones trajectòries i tenim potencial. Qui guanyi sortirà reforçat i sumarà tres punts en moment important per vèncer un rival de bona plantilla».

El «play-off»

«Tant de bo! Ja m´agradaria estar enganxat al Mallorca, però la realitat diu una altra cosa. No ens amarga ser-hi, però cal ser molt humil. Guanyar ens asseguraria estar en situació molt cómode i ens permetria continuar creixent. Però cal millorar en moltes facetes. L´important és que la gent està bé i amb moltes ganes».

Els gols de Stuani

«Va ser molt important la seva aportació. Ja es va veure la manera de celebrar el seu primer gol. Tots teníem ganes que se sentís còmode i agafés la forma física i agafi més minuts. És importants per tots. Bustos pressiona i cada millor, com Sylla. L´important és que Stuani ha fet els seus dos primers gols de la temporada i l´equip té 27 punts. Això no es basa en ningú sinó en l´equip i la seva manera de treballar. Cristhian ens ajudarà moltíssim, però des del col·lectiu. És el primer que ho diu. Tant de bo pugui continuar marcant com va fer l´any passat, perquè serà senyal que sumarem punts».

Bustos

«No em preocupa. El coneixem a la perfecció tot i que fa poc temps que és aquí. Sé de les ganes que té de demostrar per què és aquí. És un jugador fantàstic. De vegades es precipita per cercar el gol, però entre tots li fem veure la bona feina que fa quan surt. L´altre dia va jugar 10 minuts i va fer el que li vam demanar. A partir d´aquí els gols li vindran. Té molt de gol, treball i ens ajudarà com els altres davanters. Nahuel continuarà tenint minuts, trobarà el seu gol i deixarà de tenir aquesta angoixa que tots els davanters tenen. Jo he sigut davanter i m´ha passat que era un bucle i volia fer-ho tot depressa. Llavors a la mínima vindrà, gairebé sense voler, el gol que obrirà les portes de fer-ne més».