El precandidat a la presidència del FC Barcelona Xavi Vilajoana ha incorporat a l'advocat i expresident del Girona FC Francesc Rebled al seu precandidatura 'Futur amb ADN Barça' per a formar part de l'àrea institucional.

"La candidatura 'Futur amb ADN Barça' és la millor opció que poden votar els socis del Barça. En Xavi Vilajoana està molt preparat professionalment per a dirigir el Barça: prové del món del futbol i coneix perfectament el funcionament intern del club", va assegurar Rebled.

Francesc Rebled va ser president del Girona FC entre 2013 i 2015, període en el qual va gestionar una adversa situació concursal i econòmica i va contractar a Pablo Machín com a entrenador i Quique Cárcel, actual director esportiu, artífexs del primer ascens a Primera.

"Puc aportar la meva experiència en el món del futbol gràcies al meu pas pel Girona com a President. Estic preparat per a liderar el Barça davant les institucions futbolístiques nacionals i internacionals", va manifestar.

"La motivació és vital i estic preparadíssim. És un dels reptes més importants i apassionants de la meva trajectòria professional", va concloure Rebled.