Johan Mojica té un peu i mig a l'Elx. L'encara futbolista del Girona -té contracte fins el 30 de juny del 2022- canviarà d'aires. Uns mesos enrere arribava a un acord per vestir la samarreta de l'Atalanta però l'experiència no li ha acabat fent el pes. Ara que el mercat torna a estar obert, vol aprofitar qualsevol oportunitat per fer les maletes de nou i se li ha presentat l'opció de jugar a la Primera Divisió espanyola.

L'Elx ja s'hi va interessar a l'estiu, però llavors l'opció de jugar a la Serie A i també a la Lliga de Campions van seduir el futbolista, que se n'ha acabat penedint perquè no juga el que s'esperava. De moment, només 13 partits, quatre d'ells com a titular. Ha arribat a una entesa amb el conjunt il·licità, que precisament busca reforçar el lateral esquerre.

Ara només cal que el Girona i l'Elx s'acabin posant d'acord, cosa que segurament es produïrà en les properes hores. Es cancel·la per tant l'acord de préstec amb l'Atalanta i s'obre una nova cessió fins al final d'aquesta temporada. Al Martínez Valero es vol disposar d'ell el més aviat possible i tenir-lo sota les ordres de Jorge Almirón, el tècnic, aquesta mateixa setmana per estar disponible pel proper partit. Al mateix temps, el club obrirà la porta de sortida a Koné, que no ha acabat d'oferir el rendiment esperat.

L'operació està molt ben encaminada i pot veure llum verda ben aviat. L'Elx assumirà l'elevada fitxa del futbolista, cosa que no podia fer el Girona, ara mateix en una situació econòmica més aviat delicada.