Un doblet de Valery ha servit per plantar el Girona als vuitens de final de la Copa del Rei, després d'eliminar el Cadis aquesta tarda a Montilivi (2-0). Aquestes són les reaccions de Francisco després del partit:

Superar l'eliminatòria contra el Cadis

"Estem contents perquè és un partit oficial i era important per nosaltres. Hem guanyat un rival difícil. És important que cada jugador estigui en un estat òptim i tenim per escollir. Cadascú es pot buscar el lloc".El doblet de Valery

"És fantàstic. Està entrenant bé. Després de la lesió és veritat que l'activitat li ha passat facutra, però ja està bé. Estic molt content per en Valery. És un benefici de l'equip de cara al partit de dissabte que és l'important per nosaltres".

Seguir vius a la Copa

"Il·lusiona perquè ara tenim jugadors suficients. Només hi havia Bernardo repetint onze respecte a l'equip que hi havia a Ponferrada. És important perquè jugar minuts de competicio oficial va bé a tothom. Benvinguts siguin els vuitens. Tot i que la nostra prioritat és la lliga, lluitarem pel bé de l'equip".Plantar-se a vuitens

"Intentarem arribar el més lluny possible, ja que hi som. Pel bé dels nostres jugadors, si ens toca un rival de Primera serà un alicient i tan de bo sigui així".