20 de gener de 2021
20.01.2021
Diari de Girona

Eusebio Sacristán surt de l'UCI després de 21 dies per un traumatisme cranioencefàlic

L'exentrenador del Girona començarà ara la segona fase de recuperació arran d'una operació d'urgència que va deixar-lo en coma induït

20.01.2021 | 12:23
Eusebio en una foto d'arxiu.

L'exfutbolista i exentrenador del Girona FC Eusebio Sacristán ha sortit de l'UCI aquest matí després d'ingressar-hi d'urgència per un traumatisme cranioencefàlic que va deixar-lo en coma induït. Així ho ha fet saber la Fundació Eusebio Sacristán, encarregada de donar a conèixer les notícies del tècnic.

"Després de 21 dies Eusebio Sacritán abandona avui la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Clínic de Valladolid, en la qual ha estat ingressat després d'una caiguda fortuïta que va patir el passat 30 de desembre i que li va provocar un traumatisme cranioencefàlic sever pel qual va ser intervingut el dia 31", explica el comunicat.A partir d'aquí, Eusebio començarà "la segona part de la seva recuperació" per aconseguir "en la mesura del possible" tornar "a la seva vida anterior". A més, serà ell mateix qui "respongui sobre el seu estat de salut quan ho consideri oportú".
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook