Contra el Mallorca, un dels «millors equips» de tota la Segona Divisió i que té l'ascens entre cella i cella, Francisco Rodríguez espera la millor versió de tots i cadascun dels seus futbolistes aquest vespre a Palma. També de Mamadou Sylla, de qui se n'ha parlat, i no pas poc, aquests últims dies. En té la culpa una oferta, precisament, del conjunt balear, així com l'interès d'altres equips. En parlava ahir el seu entrenador. «Volem el Mamadou dels dos primers mesos de competició. Darrerament no ofereix el seu millor nivell i n'és conscient, crec que ha entès el missatge. El vull aquí fins al final de temporada. Ve un partit important per a ell i per a tots nosaltres».

«M'hauria agradat passar ronda a la Copa del Rei, però vam fer el que havíem de fer, competint contra un dels millors equips de la Primera Divisió. Ara no ens volem relaxar, sinó tot el contrari perquè el vestidor està en un bon moment i tothom vol donar la seva millor versió perquè l'equip sigui encara millor. Qui vulgui jugar ja sap què ha de fer».

«No m'agradaria equivocar-me, però està tenint les millors sensacions des que es va lesionar i avui ha completat gairebé tot l'entrenament a un bon nivell. Esperem que aviat estigui per competir. Sense aixecar massa la veu, és clar, perquè fa temps que no juga. Tant de bo la setmana que ve ja estigui amb nosaltres».

«Ens tornem a enfrontar a un líder, empatat a punts en aquest cas amb l'Espanyol. Un Mallorca que ve de guanyar 1-3 al camp del Rayo en només un quart d'hora perquè té armes per fer-ho, amb gent de primer nivell i que ens va guanyar al nostre estadi. El seu objectiu número u és estar l'any vinent a Primera. Aquests dies hem treballat i ens hem preparat per aquest partit. Hem de ser valents, molt ordenats amb la pilota. Intentarem portar el partit al nostre terreny materialitzant les ocasions que tinguem».

«Fora està intractable des del principi, amb un rendiment espectacular. El dia del Fuenlabrada va perdre a casa perquè va patir expulsions i amb el Las Palmas el matx va ser igualat. Sigui al seu camp o com a visitant, és un dels millors equips de la categoria. Sap a què juga, està molt ben treballat pel seu cos tècnic. Segur que ens exigirà molt i en els moments que ens toqui patir, ho farem. I quan ens toqui tenir la pilota, també sabrem què hem de fer».

«Estic molt tranquil amb ell. Al final és cert que han anat sortint molts rumors i que hi ha hagut interès d'alguns equips. En Mamadou ha viscut una situació que no és bona per a ningú. Per part del seu entorn i per la premsa, que entenc que feu la vostra feina. M'he reunit amb ell i li he dit que si alguna cosa ha de fer és tornar a ser el Mamadou dels dos primers mesos de Lliga. Està molt difícil jugar al Girona i ell ho sap. Els tres últims entrenaments han sigut fantàstics, espero que continuï així. El vull aquí fins al final de la temporada. També he de dir que és un elogi que es fixin en jugadors nostres».

«Tinc molt clar el que faré i ell també ho sap. Mamadou, com he dit, no ha estat en el seu màxim nivell. N'és del tot conscient. És una persona i a tots ens pot afectar una situació com aquesta. Crec que ha entès el missatge. Sap el que ha de fer i està predisposat. Demà és un dia important per a tots. Hi ha un contracte i entenc que s'ha de complir. El que més em preocupa és que demà rendeixi».

«No fallem una mica, sinó que fallem bastant. I no perquè no s'estigui treballant, sinó perquè ens està costant moltíssim. Intentarem de cara a la segona volta millorar-ho perquè aquesta categoria així ho demana. Tant de bo demà sigui el dia en el que comencem a iniciar una ratxa de gols a favor d'estratègia perquè a la Segona Divisió aquests marquen la diferència. Ho treballarem encara més si és necessari».