Francisco Rodríguez ha comparegut aquest migdia per passar revista a l'actualitat del Girona, que juga demà un partit "molt important" i alhora "difícil" al camp d'un Mirandés en ratxa. El tècnic ha recordat que l'equip no té "marge d'error" si el que vol és tancar el campionat entre els sis primers classificats però al mateix temps ha deixat clar que no mira més enllà del duel d'Anduva.

LES BAIXES

"Aday es va fer mal el dimecres o el dijous al notar una petita molèstia. S'ha fet les proves pertinents i no sembla que hagi de ser res greu. Esperem poder comptar amb ell la setmana vinent, depenent de la seva evolució. Passa el mateix amb Luna i Pablo Moreno, algú dels dos estarà a punt pel partit de casa".

MIRANDÉS

"És un rival que potser no té tant de nom com els últims adversaris, però per a mi és el millor equip pel que fa el futbol ofensiu, fluïd i vertical, el que més amenaça. És un equip amb gent molt jove i ben treballat, que està fent molt bé les coses i ho demostra amb números. Per tot això ens espera un partit difícil. A més, nosaltres venim de perdre les dues últimes jornades tot i que amb bones sensacions sense la recompensa dels punts".

PARTIT A PARTIT

"Això és el que dic des del principi de temporada. Hem hagut de superar moments molt difícils i sumar cada cap de setmana és molt important per a nosaltres. Ara no hem tingut un bon moment i ens hem distanciat de la part de dalt, però no hem de pensar en què és el que fa el setè, sinó preparar cada partit. Aquestes dues últimes derrotes ens han dolgut i ens toca recuperar-nos, mirant-nos sempre a nosaltres mateixos".

SENSE MARGE D'ERROR

"Tots els equips passen moments de la temporada en què se senten més o menys forts. És clar que si volem ser els sisens classificats ara no tenim marge d'error. Però trobo que no podem pensar en el rival de més enllà. No em preocupa pensar si podem cometre o no una altra errada, sinó que hem preparat molt bé el partit, que hem fet coses bones i també que hem de millorar en la finalització o la concentració defensiva. No ens durà enlloc pensar que si fallem no arribarem allà on volem. Els partit de demà és important perquè hi ha tres punts en joc i prou".

COM ESTÀ L'EQUIP?

"La setmana no ha sigut fàcil, l'equip ha acusat aquestes dues últimes derrotes. Amb molt poc el Leganés ens va guanyar. A la primera meitat vam tenir la capacitat de fer un gol. Quan això ha passat, que ens hem posat per davant, mai hem perdut. El que passa és que ara no ho aconseguim i ho estem acusant. Ens ha tocat aixecar l'ànim aquests dies. Tinc jugadors de molt de nivell i si el demostren podem guanyar a qualsevol, sabent sempre que cap partit és senzill. Demà ens tocarà una dura guerra"

TERRATS

"Fa una setmana ja que està entrenant amb nosaltres i això del virus mai se sap com pot afectar a cada persona. Ell està bé, entrenant bé. A partir d'aquí decidirem. Es trobava en un moment molt bo a nivell personal i va haver d'aturar. Però també hi ha més gent preparada, com ara Ibra (Kébé) o Gumbau. Gent que vol ajudar i que tenen possibilitats de fer-ho".

LA MANCA DE PUNTERIA

"L'equip té fases molt bones i a la Segona Divisió és difícil tenir un nivell molt alt ofensivament parlant. Hem demostrat que tenim arribada i analitzant els partits ho veiem. El que passa és que la nostra capacitat golejadora està frenada. Ara bé, tenim jugadors que estan capacitats per tornar-la a trobar. Ells ho saben, l'equip ho sap".

JUANPE RAMÍREZ

"Està buscant jugar, cada dia entrena millor. Està demostrant que és un tros de jugador que quan arribi el moment estarà preparat. No sé si serà demà, sinó quan li toqui. Això és important perquè ningú es relaxi. Tant de bo pugui tornar a competir ben aviat".

ESTAT D'ÀNIM PERSONAL

"La temporada no està sent gens fàcil. Intento evadir-me dels resultats i treballar durant la setmana independentment del que hagi passat. Miro de fer-me fort. Quan vam perdre amb el Leganés, a la tarda com és normal vaig estar fotut. Jo, la gent del club, l'afició i també vosaltres, els periodistes. Tothom vol guanyar, per descomptat. A mi, com a responsable, em toca analitzar per què no ho fem i convèncer a la gent que es torni a il·lusionar. Durant aquests dies, com ara el dilluns i el dimarts, no hi havia l'ambient ideal però ho he intentat aixecar. Ho sap tothom, aquesta temporada no està sent gens fàcil. Toca estar units, junts, i treure el millor de cadascú".