Enric Franquesa és un dels homes més en forma del Girona. Sense la competència del lesionat Luna, s'ha fet indiscutible al lateral esquerre i a Miranda, contra el seu exequip, va ser un dels més destacats del partit, amb gol inclòs. Avui ha repassat l'actualitat deixant ben clara la idea de pensar només en el pròxim partit i allunyar-se de l'obsessió pel play-off, perquè "angoixa i no té sentit".

MOMENT DE FORMA

"Estic content de sumar minuts i participar. L'important però, és que l'equip tingui una bona dinàmica i guanyem partits. Personalment em trobo bé però el millor moment arriba quan l'equip guanya, no quan jo marco.

EL PLAY-OFF

PLAY-OFFHem de pensar en el partit a partit i no mirar més enllà. Això és molt llarg. Si mirem el play-off, ens angoixarem i no té sentit. L'objectiu és guanyar diumenge el Castelló, recuperar sensacions i llavors, al maig, ja veurem quines opcions tenim".

QUÈ LI FALTA A L'EQUIP?

"Contra el Mallorca, el Leganés i el Mirandés vam mostrar bones sensacions durant forces moments. Cada cop tenim gent que trepitja més àrea i més arribada. Al final però, cal millorar coses i tenir més sort. Stuani ja va marcar i els resultats aribarem. Començarem a recuperar bones sensacions i guanyar partits".

PUNT D'INFLEXIÓ

"Malgrat l'empat, a Miranda l'equip va mostrar una actitud i lluita fins a l'últim segon que és molt important. Tenim ganes de lluitar i fam. Ho hem de mostrat"

LA CLASSIFICACIÓ

Volem estar el més amunt possible i certament mirem què fan els rivals. Tot i això, l'objectiu és el pròxim partit i prou. Cal guanyarw i no mirar gaire més amunt perquè ens angoixarem i ens allunyarem de dalt. S'ha d'anar sumant".

MONTILIVI

"Hem de fer de Montilivi un camp on ens sentim valents i amb opcions de guanyar. Potser hem de mostrar una versió més valenta. Sense l'afició no influeix tant jugar de local o de visitant".

EL CASTELLÓ

"No hi ha rivals fàcils a Segona A. El primer pot perdre contra l'últim. Cada partit requereix un gran esforç. Si continuem en aquesta línia de ganes i de fam i de competitivitat podem tenir moltes opcions de guanyar.

ELS GOLS

"Donen confiança, sí, però l'objectiu no és marcar-ne perquè no seria realista, sinó que el Girona guanyi. Això sí, els confirmen que estic en un bon moment".